Przepis i sposób przygotowania na: Bakaliowy blok czekoladowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bakaliowy blok czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bakaliowy-blok-czekoladowy8-2.jpg)
![Krok 2 - Bakaliowy blok czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bakaliowy-blok-czekoladowy6-2.jpg)
![Krok 3 - Bakaliowy blok czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bakaliowy-blok-czekoladowy7-2.jpg)
![Krok 4 - Bakaliowy blok czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bakaliowy-blok-czekoladowy5-2.jpg)
![Krok 5 - Bakaliowy blok czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bakaliowy-blok-czekoladowy4-2.jpg)
![Krok 6 - Bakaliowy blok czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bakaliowy-blok-czekoladowy3-2.jpg)
![Krok 7 - Bakaliowy blok czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bakaliowy-blok-czekoladowy2-2.jpg)
Chłodzimy w lodówki około 5 godzin gdy jesteśmy niecierpliwi a najlepiej odstawiać na cała noc by dobrze masa zastygła.
![Krok 8 - Bakaliowy blok czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bakaliowy-blok-czekoladowy1-2.jpg)
![Krok 9 - Bakaliowy blok czekoladowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bakaliowy-blok-czekoladowy0-2.jpg)
margaryna | 150 g |
cukier | 1/2 szklanki |
mleko w proszku | 300 g |
woda | 150 ml |
orzechy włoskie | 150 g |
rodzynki | 100 g |
płatki kukurydziane | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: