Przepis i sposób przygotowania na: Baklava z ciasta francuskiego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Baklava z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklava-z-ciasta-francuskiego1-2.jpg)
![Krok 2 - Baklava z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklava-z-ciasta-francuskiego2-2.jpg)
![Krok 3 - Baklava z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklava-z-ciasta-francuskiego3-2.jpg)
![Krok 4 - Baklava z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklava-z-ciasta-francuskiego4-2.jpg)
![Krok 5 - Baklava z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklava-z-ciasta-francuskiego5-2.jpg)
![Krok 6 - Baklava z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklava-z-ciasta-francuskiego6-2.jpg)
![Krok 7 - Baklava z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklava-z-ciasta-francuskiego7-2.jpg)
Smacznego !!!
![Krok 8 - Baklava z ciasta francuskiego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklava-z-ciasta-francuskiego8-2.jpg)
woda | 1/2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
miód | 2 łyżki |
sok z cytryny | 2 łyzki |
ciasto francuskie | 1 sztuka |
masło | 50 g |
migdały | 100 g |
orzechy włoskie | 100 g |
orzechy pistacjowe | 100 g |
mąka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: