Przepis i sposób przygotowania na: Baklawa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Baklawa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklawa5-2.jpg)
![Krok 2 - Baklawa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklawa4-2.jpg)
![Krok 3 - Baklawa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklawa2-2.jpg)
![Krok 4 - Baklawa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklawa3-2.jpg)
![Krok 5 - Baklawa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklawa1-2.jpg)
![Krok 6 - Baklawa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklawa0-2.jpg)
ciasto filo | 1 opak |
mix orzechów | |
migdały | |
masło | 10 dag |
Goździki całe Prymat | 5 szt |
cynamon | 1 łyżeczka |
cukier | |
miód | 4 łyżki |
woda | 1/4 szkl |
sok z 1 pomarańczy | |
sok z połowy cytryny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: