Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan faszerowany kolorową papryką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bakłażan faszerowany kolorową papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kolorowa-papryka1-2.jpg)
![Krok 2 - Bakłażan faszerowany kolorową papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kolorowa-papryka2-2.jpg)
![Krok 3 - Bakłażan faszerowany kolorową papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-faszerowany-kolorowa-papryka3-2.jpg)
bakłażan | 2 szt |
papryka czerwona | 1/2 strąka |
papryka żółta | 1/2 strąka |
papryka zielona | 1/2 strąka |
pieczarki | 4 szt |
cebula | 1 szt |
ser żółty | 5 dag |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Bazylia suszona Prymat | |
oliwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: