Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan panierowany
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bakłażan panierowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-panierowany1-2.jpg)
![Krok 2 - Bakłażan panierowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-panierowany2-2.jpg)
![Krok 3 - Bakłażan panierowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-panierowany3-2.jpg)
![Krok 4 - Bakłażan panierowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-panierowany4-2.jpg)
![Krok 5 - Bakłażan panierowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-panierowany0-2.jpg)
bakłażan | 1 szt |
jajko | 2 szt |
przyprawa kucharek | 1/2 łyżeczki |
mąka pszenna | 2-3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szkl |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło | 3 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: