Przepis i sposób przygotowania na: Baklażan po indyjsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Baklażan po indyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-po-indyjsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Baklażan po indyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-po-indyjsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Baklażan po indyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-po-indyjsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Baklażan po indyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-po-indyjsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Baklażan po indyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-po-indyjsku5-2.jpg)
![Krok 6 - Baklażan po indyjsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-po-indyjsku0-2.jpg)
bakłażan | 1 szt |
ziemniak | 2 szt |
papryka | 1 szt |
imbir | 3,5 cm |
czosnek | 3 ząbki |
koper włoski | 1 łyżeczka |
Czarnuszka nasiona Prymat | 1 łyzeczka |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
sól | 1 łyzeczka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 0,5 łyzeczki |
jogurt naturalny | 0,5 szkl. |
Kurkuma mielona Prymat | 1 łyzeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: