Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażan z ciecierzycą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bakłażan z ciecierzycą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-z-ciecierzyca1-2.jpg)
![Krok 2 - Bakłażan z ciecierzycą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-z-ciecierzyca2-2.jpg)
Do gotowego mięsa dodajemy pokrojone w kostkę pomidory oraz paprykę.
![Krok 3 - Bakłażan z ciecierzycą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-z-ciecierzyca3-2.jpg)
![Krok 4 - Bakłażan z ciecierzycą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-z-ciecierzyca4-2.jpg)
![Krok 5 - Bakłażan z ciecierzycą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baklazan-z-ciecierzyca5-2.jpg)
bakłażan | 1 średniej wielkości |
pomidor | 2 sztuki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula | 0,5 sztuki gruntowy |
natka pietruszki | mały pęczek |
filet z kurczaka | 1 pojedynczy |
ciecierzyca | 0,5 szklanki |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
ser żółty | 1 plastry |
bulion | 0,5 szklanki |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: