Składniki:
bakłażan | 1 sztuka |
olej | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
wielone mięso wołowe | 25 dkg |
przecier pomidoorowy | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
curry | 1/4 łyzeczki |
śmietanka | 50 ml |
żółty ser | 10 dkg |
sok pomidorowy | 200 ml |
ryż ugotowany | 2 łyżki |
bakłażan | 1 sztuka |
olej | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
wielone mięso wołowe | 25 dkg |
przecier pomidoorowy | 1 łyżka |
czosnek | 2 ząbki |
curry | 1/4 łyzeczki |
śmietanka | 50 ml |
żółty ser | 10 dkg |
sok pomidorowy | 200 ml |
ryż ugotowany | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: