Przepis i sposób przygotowania na: bananowiec
Kroki postępowania
biszkopt ciemny-masa budyniowa-biszkopt ciemny z kółkami ( w każde kółko włóż kawałek banana)- masa z serków homogenizowanych-wciśnij w masę ciemne kółka z biszkoptu-ubita śniezka
biszkopt ciemny | 2 szt |
mleko | 1.5 szkl |
budyń waniliowy | szt |
masło | 3/4 kostki |
cukier | do smaku |
serek homogenizowany | 400 ml |
galaretka czerwona | 2 szt |
śnieżka | opak |
galaretka zielona | szt |
banan | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: