Przepis i sposób przygotowania na: Bardzo mięsna rolada
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bardzo mięsna rolada foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bardzo-miesna-rolada1-2.jpg)
![Krok 2 - Bardzo mięsna rolada foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bardzo-miesna-rolada2-2.jpg)
![Krok 3 - Bardzo mięsna rolada foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bardzo-miesna-rolada3-2.jpg)
![Krok 4 - Bardzo mięsna rolada foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bardzo-miesna-rolada4-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 500 gram |
pierś z kurczaka | 1 sztuka |
ser żółty | 30 gram |
czosnek | 2 ząbki |
listki melisy | mała garść |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: