Składniki:
suszone kapelusze borowika | 2 szt |
mleko 2% | 1 szklanka |
zakwas na żur | 2 szklanki |
czosnek | 1 ząbek |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
sól | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
jajko ugotowane na twardo | 2-3 szt |
suszone kapelusze borowika | 2 szt |
mleko 2% | 1 szklanka |
zakwas na żur | 2 szklanki |
czosnek | 1 ząbek |
Majeranek suszony Prymat | 1 szczypta |
sól | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
jajko ugotowane na twardo | 2-3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: