Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony55-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony56-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony57-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony58-2.jpg)
![Krok 5 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony59-2.jpg)
![Krok 6 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony60-2.jpg)
![Krok 7 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony61-2.jpg)
![Krok 8 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony62-2.jpg)
![Krok 9 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony63-2.jpg)
![Krok 10 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony64-2.jpg)
![Krok 11 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony65-2.jpg)
![Krok 12 - Barszcz czerwony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony66-2.jpg)
por | 2 dag |
marchew | 5 dag |
seler nać | 1 gałązka |
cebula | 1 sztuka |
śmietana 18 proc | 200 ml |
ziemniaki | 50 dag |
buraki | 35 dag |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
kość | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: