Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony czysty
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz czerwony czysty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-czysty1-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz czerwony czysty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-czysty2-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz czerwony czysty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-czysty0-2.jpg)
Kość wieprzowa na wywar | 1 kawałek |
buraki | 1,5 kg |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/2 kg |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 1 sztuka |
ocet winny | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 ziarenek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: