Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony do pasztecików
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz czerwony do pasztecików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-do-pasztecikow1-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz czerwony do pasztecików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-do-pasztecikow2-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz czerwony do pasztecików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-do-pasztecikow3-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz czerwony do pasztecików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-do-pasztecikow4-2.jpg)
![Krok 5 - Barszcz czerwony do pasztecików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-do-pasztecikow5-2.jpg)
![Krok 6 - Barszcz czerwony do pasztecików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-do-pasztecikow0-2.jpg)
żeberka wieprzowe | 40 dag |
seler | 1/2 |
marchewka | 3 |
czosnek ząbki | 1 |
sól do smaku | |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
buraki czerwone | 1,5 kg |
zakwas buraczany | 500 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: