Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony na rosole
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz czerwony na rosole foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-na-rosole1-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz czerwony na rosole foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-na-rosole2-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz czerwony na rosole foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-na-rosole3-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz czerwony na rosole foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-na-rosole4-2.jpg)
Smacznego
![Krok 5 - Barszcz czerwony na rosole foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-na-rosole0-2.jpg)
rosół | 1 l |
woda | 1 l |
buraki ćwikłowe | 50 dkg |
koncentrat z buraków | 1/4 szkl |
czosnek | 3 ząbki |
ocet winny czerwony | 2 łyżki |
grzyby suszone | |
sól | |
majeranek | |
cytryna | 2 plasterki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: