Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony – najlepszy :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz czerwony – najlepszy :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-najlepszy1-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz czerwony – najlepszy :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-najlepszy2-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz czerwony – najlepszy :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-najlepszy3-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz czerwony – najlepszy :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-najlepszy4-2.jpg)
burak ćwikłowy | 2 |
marchew | 1 |
pietruszka | 1 |
seler | 1/4 |
ziemniak | 4 |
cebula | 2 |
smalec | 2 łyżki |
zakwas na żur | 1-1,5 szklanki |
śmietana 30% | 150 ml |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: