Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony zabielany
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz czerwony zabielany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-zabielany20-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz czerwony zabielany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-zabielany21-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz czerwony zabielany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-zabielany22-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz czerwony zabielany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-zabielany19-2.jpg)
wywar drobiowo-wołowy | 2 litry |
buraki czerwone | 1 kg po obraniu |
śmietana 18 proc | 150 ml |
ocet | |
cukier | |
koncentrat z buraków | |
sól | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 5 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: