Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony zabielany
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz czerwony zabielany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-zabielany18-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz czerwony zabielany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-zabielany17-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz czerwony zabielany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-zabielany16-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz czerwony zabielany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-zabielany15-2.jpg)
![Krok 5 - Barszcz czerwony zabielany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-zabielany14-2.jpg)
![Krok 6 - Barszcz czerwony zabielany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-czerwony-zabielany13-2.jpg)
woda | 1,5-2 l |
Kwas cytrynowy Prymat | 0,5 płaska łyżeczka |
cukier | 1 płaska łyżka |
masło | mały kawałek |
buraki | 7 (ok. 1 kg) sztuk średnich |
pieprz czarny | 11 ziarenek |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
marchewka | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | kawałek |
kminek | |
sól | |
mąka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: