Składniki:
wołowina | 50 dag |
wędzonka | 20 dag |
włoszczyzna | |
cebula | 2 |
kapusta | kawałek |
buraki | 50 dag |
śmietana | 50 g |
natka pietruszki | |
zakwas na żur | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
sól | |
pieprz |
wołowina | 50 dag |
wędzonka | 20 dag |
włoszczyzna | |
cebula | 2 |
kapusta | kawałek |
buraki | 50 dag |
śmietana | 50 g |
natka pietruszki | |
zakwas na żur | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: