Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz po mojemu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-po-mojemu1-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-po-mojemu2-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-po-mojemu3-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-po-mojemu4-2.jpg)
![Krok 5 - Barszcz po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-po-mojemu5-2.jpg)
![Krok 6 - Barszcz po mojemu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-po-mojemu0-2.jpg)
kości schabowe | 60 dkg |
woda | ok. 3 litry |
marchewki | 3 małe sztuki |
por | 3-4 liście |
seler | 3-4 liście |
pietruszka | 2 sztuki |
sól | do smaku |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
ziemniaki | ok. 50-60 dkg |
cukier | 2 łyżki |
ocet winny | 1 łyżka |
ugotowane buraczki | ok. 50-60 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: