Składniki:
kapusta włoska | 1/2 główki |
marchewki | 3 |
pietruszka | |
por (biała część) | |
buraki czerwone | 200 g |
fasola Jaś | 100 g |
seler | 20 g |
ząbek czosnku | |
ziemniaki | 4 |
przecier pomidorowy | |
masło | 3 łyżki |
kwaśna śmietana | |
sól i pieprz |
kapusta włoska | 1/2 główki |
marchewki | 3 |
pietruszka | |
por (biała część) | |
buraki czerwone | 200 g |
fasola Jaś | 100 g |
seler | 20 g |
ząbek czosnku | |
ziemniaki | 4 |
przecier pomidorowy | |
masło | 3 łyżki |
kwaśna śmietana | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: