Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz ukraiński wg Ewy
Do bulionu dodać poszatkowana kapuste i pokrojone w kostkę ziemniaki.Gotować 15 minut.Dodać uduszone warzywa +fasolę,przyprawić pieprzem.Gotowac 5 minut.Można na talerzu dodac śmietanę.
bulion drobiowy | 4 szklanki |
ziemniaki | 2 szt. |
buraki czerwone | 1 szt. |
marchew | 1 szt |
kapusta biała | 10 dkg |
pomidor | 1 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt. |
fasola czerwona z puszki | 4 łyzki |
pieprz | |
olej do smażenia | 1 łyzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: