Składniki:
włoszczyzna | 1 pęczek |
botwinka | 2 pęczki |
szpinak | 10 dag |
masło | 1 łyżka |
zakwas buraczany | 1 szkl |
śmietanka | 1/2 szkl |
koperek | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
włoszczyzna | 1 pęczek |
botwinka | 2 pęczki |
szpinak | 10 dag |
masło | 1 łyżka |
zakwas buraczany | 1 szkl |
śmietanka | 1/2 szkl |
koperek | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: