Składniki:
włoszczyzna | 1 pęczek |
botwinka | 1 pęczek |
szpinak | 5 dag |
zakwas buraczany | 1 szkl |
śmietana | 1/2 szkl |
masło | 1 łyżka |
koperek | 2 łyżki |
szczypiorek siekany | 2 łyzki |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
włoszczyzna | 1 pęczek |
botwinka | 1 pęczek |
szpinak | 5 dag |
zakwas buraczany | 1 szkl |
śmietana | 1/2 szkl |
masło | 1 łyżka |
koperek | 2 łyżki |
szczypiorek siekany | 2 łyzki |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: