Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz z fasolą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszcz z fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-z-fasola6-2.jpg)
![Krok 2 - Barszcz z fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-z-fasola7-2.jpg)
![Krok 3 - Barszcz z fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-z-fasola8-2.jpg)
![Krok 4 - Barszcz z fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-z-fasola9-2.jpg)
![Krok 5 - Barszcz z fasolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszcz-z-fasola10-2.jpg)
kości wędzone | 1 sztuka |
buraki czerwone | 1 kg |
fasola Jaś | 400 gram |
kapusta biała | 200 gram |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | 1 szczypta |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: