Przepis i sposób przygotowania na: barszcz z fasolami na wędzonych żeberkach...
Kroki postępowania
do smaku dodać sok z cytryny i cukier, magę kucharka
żeberka wędzone | 1 kg |
woda | 4 litry |
włoszczyzna | 1 pęczek |
ziemniaki młode | 7 sztuk |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 2 łyżki |
buraki ugotowane | 3/4 kg |
fasolka czerwona | 1 puszka |
fasolka biała | 1 puszka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cukier | - do smaku |
śmietana | - ile potrzeba |
żeberka | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | - do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 łyżeczki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: