Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
śmietana | 100 ml |
grzyby suszone | 20 g |
mąka | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
ziele angielskie | 4 sztuki |
sól | 1 szczypta |
koperek | 1 szczypta |
zakwas buraczany | 1 łyżka |
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
śmietana | 100 ml |
grzyby suszone | 20 g |
mąka | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
ziele angielskie | 4 sztuki |
sól | 1 szczypta |
koperek | 1 szczypta |
zakwas buraczany | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: