Przepis i sposób przygotowania na: Barszczyk z pierogami z farszem mięsnym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Barszczyk z pierogami z farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszczyk-z-pierogami-z-farszem-miesnym1-2.jpg)
![Krok 2 - Barszczyk z pierogami z farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszczyk-z-pierogami-z-farszem-miesnym2-2.jpg)
![Krok 3 - Barszczyk z pierogami z farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszczyk-z-pierogami-z-farszem-miesnym3-2.jpg)
![Krok 4 - Barszczyk z pierogami z farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszczyk-z-pierogami-z-farszem-miesnym4-2.jpg)
![Krok 5 - Barszczyk z pierogami z farszem mięsnym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/barszczyk-z-pierogami-z-farszem-miesnym5-2.jpg)
łopatka bez kości | 1/2 kg |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
oliwa |
mąka | 3 szkl |
jajko | 1 szt |
woda |
buraki ćwikłowe | 2 szt |
włoszczyzna | |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: