Przepis i sposób przygotowania na: Batoniki zbożowo-miodowe domowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Batoniki zbożowo-miodowe domowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-zbozowomiodowe-domowe3-2.jpg)
![Krok 2 - Batoniki zbożowo-miodowe domowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-zbozowomiodowe-domowe4-2.jpg)
![Krok 3 - Batoniki zbożowo-miodowe domowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-zbozowomiodowe-domowe2-2.jpg)
![Krok 4 - Batoniki zbożowo-miodowe domowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-zbozowomiodowe-domowe1-2.jpg)
![Krok 5 - Batoniki zbożowo-miodowe domowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-zbozowomiodowe-domowe5-2.jpg)
Batoniki są miększe od tych, które możemy kupić w sklepie, ale są za to naturalne i dużo tańsze. Smacznego!
![Krok 6 - Batoniki zbożowo-miodowe domowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/batoniki-zbozowomiodowe-domowe0-2.jpg)
słonecznik łuskany | 100 gram |
orzechy włoskie | 100 gram |
rodzynki | 100 gram |
miód prawdziwy | 0,5 szklanki |
dynia | 100 gram |
płatki owsiane | błyskawiczne szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: