Składniki:
rostbef | 4 szt |
papryka czerwona | 4 szt |
pieczarki | 1/2 kg |
por | 1 szt |
wino białe wytrawne | 100 ml |
masło | 5 dkg |
czosnek | 4 ząbki |
sok z cytryny | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
sól |
rostbef | 4 szt |
papryka czerwona | 4 szt |
pieczarki | 1/2 kg |
por | 1 szt |
wino białe wytrawne | 100 ml |
masło | 5 dkg |
czosnek | 4 ząbki |
sok z cytryny | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: