Składniki:
kapusta włoska | 1 szt |
udka z kurczaka | 4 szt |
kiełbasa podwawelska | 2 pentka |
marchew | 4 szt |
przecier pomidorowy | 200 gram |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
podgrzybki | 0,5 ugotowane |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt |
kapusta włoska | 1 szt |
udka z kurczaka | 4 szt |
kiełbasa podwawelska | 2 pentka |
marchew | 4 szt |
przecier pomidorowy | 200 gram |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
podgrzybki | 0,5 ugotowane |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: