Przepis i sposób przygotowania na: Bigos
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos142-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos143-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos144-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos145-2.jpg)
![Krok 5 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos146-2.jpg)
![Krok 6 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos147-2.jpg)
![Krok 7 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos141-2.jpg)
słonina | 20 dkg |
boczek | 30 dkg |
kiełbasa cienka | 40 dkg |
cebula | 4 |
gęsia pierś | 1 |
kapusta kiszona | 1,5 kg |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
bazylia | do smaku |
Rozmaryn suszony Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 1 średni słoiczek |
woda | 1 l |
Ziele angielskie mielone Prymat | 10 ziarenek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: