Przepis i sposób przygotowania na: Bigos
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos132-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos133-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos131-2.jpg)
kapusta kiszona | 3,5 kg |
mięso wieprzowe bez kości | 60 dag |
kiełbasa wiejska | 40 dag |
grzyby suszone | 25 dag |
boczek wędzony | 60 dag |
koncentrat pomidorow | 5 łyzek |
ziele angielskie | 5 sztuk |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ketchup | 2 łyżki |
powidła śliwkowe | 2,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: