Przepis i sposób przygotowania na: Bigos
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos129-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos130-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos128-2.jpg)
kapusta kiszona | 1 kg |
mięso wołowe | 25 dag |
mięso wieprzowe | 25 dag |
boczek wędzony | 10 dag |
kiełbasa | 10 dag |
cebula | 1 sztuka |
ziele angielskie | 2 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
grzyby suszone | 3 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 1-2 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: