Przepis i sposób przygotowania na: Bigos
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos67-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos68-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos69-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos70-2.jpg)
kapusta biała | 1 główka |
marchew | 3 sztuki |
kiełbasa podwawelska | 4 pętka |
cebula biała | 3 sztuki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
przecier pomidorowy | 5 łyżeczek |
Smalec wieprzowy | 4-6 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: