Przepis i sposób przygotowania na: BIGOS GOSPODYNI
Kroki postępowania
![Krok 1 - BIGOS GOSPODYNI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-gospodyni1-2.jpg)
![Krok 2 - BIGOS GOSPODYNI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-gospodyni2-2.jpg)
![Krok 3 - BIGOS GOSPODYNI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-gospodyni3-2.jpg)
![Krok 4 - BIGOS GOSPODYNI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-gospodyni4-2.jpg)
![Krok 5 - BIGOS GOSPODYNI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-gospodyni5-2.jpg)
![Krok 6 - BIGOS GOSPODYNI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-gospodyni6-2.jpg)
kapusta kiszona | 1,5 kg |
kapusta biała | 800 gram |
łopatka bez kości | 500 gram |
karkówka | 300 gram |
kiełbasa śląska | 400 gram |
kiełbasa podwawelska | 300 gram |
grzyby suszone | 20 gram |
cebula | 100 gram |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
Owoc jałowca cały Prymat | 3 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 10 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1,5 łyżeczki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 0,5 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
smalec | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: