Przepis i sposób przygotowania na: Bigos mieszany
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos mieszany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-mieszany1-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos mieszany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-mieszany2-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos mieszany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-mieszany3-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos mieszany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-mieszany4-2.jpg)
![Krok 5 - Bigos mieszany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-mieszany5-2.jpg)
![Krok 6 - Bigos mieszany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-mieszany6-2.jpg)
kapusta kiszona | 3 kg |
kapusta biała | 1/2 główki |
cebula | 2 sztuki |
kiełbasa zwyczajna | 400 g |
mięso | 1 kg różne |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Ziele angielskie całe Prymat | |
sos sojowy | 1 łyżka |
grzyby suszone | 6 sztuk |
pieczarki | 6 sztuk |
sól i pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | |
majeranek | |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: