Przepis i sposób przygotowania na: Bigos nadwiślański
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos nadwiślański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-nadwislanski1-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos nadwiślański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-nadwislanski2-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos nadwiślański foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-nadwislanski0-2.jpg)
łopatka wieprzowa (bez kości) | 80 dkg |
cienka kiełbasa | 1 laska |
boczek wędzony | 30 dkg |
cebula | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 1 mała puszka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
kminek | |
przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
margaryna | 1 łyżka |
pieprz | |
kapusta kiszona | 1 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: