Przepis i sposób przygotowania na: Bigos wioli333
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos wioli333 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-wioli3332-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos wioli333 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-wioli3331-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos wioli333 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-wioli3330-2.jpg)
kapusta kiszona | 1 kg |
kapusta biała | 1 kg |
udka kurczaka | 3 szt |
kiełbasa | 40 dag |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
Kostki rosołowe Kucharek | 2 szt |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
margaryna | 150 g |
cebula | 1 szt |
mąka | 3 łyżki |
grzyby suszone | 100 g |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: