Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z cukinii
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii-11-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii-12-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii-13-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii-14-2.jpg)
![Krok 5 - Bigos z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii-15-2.jpg)
W trakcie potrawę przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy ze świeżym pieczywem. Życzę smacznego :)
![Krok 6 - Bigos z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii-16-2.jpg)
cukinia | 2 kilogramy |
marchewka | 300 gramów |
cebula | 1 sztuka |
cienka kiełbasa | 0,5 kilograma |
koncentrat pomidorowy | 7 łyżek |
Papryka słodka mielona Prymat | 4 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia |
W trakcie potrawę przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy ze świeżym pieczywem. Życzę smacznego :)
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: