Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z cukinii
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii7-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii8-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii9-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii10-2.jpg)
![Krok 5 - Bigos z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii11-2.jpg)
![Krok 6 - Bigos z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii12-2.jpg)
![Krok 7 - Bigos z cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii13-2.jpg)
cukinia | 1 duża lub 2 średnie |
papryka czerwona | 2 szt |
pomidory | 3 szt |
cebula biała | 1 duża szt |
czosnek | 1 szt |
koperek | 1 pęczek |
marchewka | 1 szt |
sól i pieprz | |
olej rzepakowy | |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
kiełbasa podwawelska | 400 g |
woda | 300 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: