Przepis i sposób przygotowania na: bigos z cukinii i kabaczka
Kroki postępowania
![Krok 1 - bigos z cukinii i kabaczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii-i-kabaczka1-2.jpg)
![Krok 2 - bigos z cukinii i kabaczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii-i-kabaczka2-2.jpg)
![Krok 3 - bigos z cukinii i kabaczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii-i-kabaczka3-2.jpg)
![Krok 4 - bigos z cukinii i kabaczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-cukinii-i-kabaczka0-2.jpg)
cukinia | 2 szt |
kabaczek | 2 szt |
kiełbasa podwawelska | 1 kg |
przecier pomidorowy | 2 szt |
cebula | 3 szt |
papryka | 1 szt |
Kucharek | |
pieprz | |
sól | |
smalec | 1 łyżka |
smietana 18% | 1 szklanka |
mąka | 1,5 łyżki |
Majeranek suszony Prymat | |
boczek wędzony | 40 dek |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: