Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z modrej kapusty
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos z modrej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-modrej-kapusty1-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos z modrej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-modrej-kapusty2-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos z modrej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-modrej-kapusty3-2.jpg)
![Krok 4 - Bigos z modrej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-modrej-kapusty4-2.jpg)
![Krok 5 - Bigos z modrej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-modrej-kapusty5-2.jpg)
![Krok 6 - Bigos z modrej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-modrej-kapusty6-2.jpg)
kapusta czerwona | 1 szt |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
cebula czerwona | 2 szt |
kiełbasa zwyczajna | 0,5 kg |
boczek wędzony | 30 dag |
wędzone śliwki | 10 szt |
żurawina suszona | 3 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: