Przepis i sposób przygotowania na: BIGOS Z PIECZARKAMI
Kroki postępowania
![Krok 1 - BIGOS Z PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-pieczarkami8-2.jpg)
![Krok 2 - BIGOS Z PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-pieczarkami9-2.jpg)
![Krok 3 - BIGOS Z PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-z-pieczarkami7-2.jpg)
kapusta kiszona | 500 gram |
kapusta biała | 500 gram |
wieprzowina | 300 gram |
kiełbasa toruńska | 200 gram |
boczek wędzony | 150 gram |
pieczarki | 200 gram |
olej | 6 łyżek |
koncentrat pomidorowy | 100 ml |
sól | 1 łyżka |
woda | 1 litr |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: