Przepis i sposób przygotowania na: Bigos Zub3r'a
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigos Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-zub3ra1-2.jpg)
![Krok 2 - Bigos Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-zub3ra2-2.jpg)
![Krok 3 - Bigos Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-zub3ra3-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 4 - Bigos Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigos-zub3ra0-2.jpg)
kapusta kiszona | 1 kg |
kapusta biała | 1 kg |
kiełbasa podwawelska | 1 kg |
boczek | 1/2 kg |
suszone śliwki | garść |
cebula | 1 |
koncentrat pomidorowy | 2 łyż |
sól | |
pieprz | |
rozmaryn | |
nasiona jałowca | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
pieprz ziarnisty | |
ziele angielskie | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: