Przepis i sposób przygotowania na: Bigosik z młodej kapustki z zasmażką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bigosik z młodej kapustki z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigosik-z-mlodej-kapustki-z-zasmazka1-2.jpg)
Koperek siekamy i dodajemy do kapusty
Następnie dodajemy koncentrat, mieszamy
![Krok 2 - Bigosik z młodej kapustki z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigosik-z-mlodej-kapustki-z-zasmazka2-2.jpg)
![Krok 3 - Bigosik z młodej kapustki z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bigosik-z-mlodej-kapustki-z-zasmazka3-2.jpg)
kapusta biała | 1 główka |
woda | 1 litr |
kiełbasa śląska | 4-5 szt. |
koperek | |
koncentrat pomidorowy | 1 szt. |
smalec | 2 łyżki |
mąka | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: