Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt Michała
Kroki postępowania
![Krok 1 - biszkopt Michała foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-michala8-2.jpg)
![Krok 2 - biszkopt Michała foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-michala9-2.jpg)
![Krok 3 - biszkopt Michała foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-michala10-2.jpg)
![Krok 4 - biszkopt Michała foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-michala11-2.jpg)
![Krok 5 - biszkopt Michała foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-michala12-2.jpg)
żółtko jajek | 5 sztuk |
białko jaja kurzego | 5 sztuk |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/3 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżka |
cukier | 1 szklanka |
sok z cytryny | 1/2 sztuki |
sól | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: