Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt na tort
Kroki postępowania
![Krok 1 - Biszkopt na tort foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-na-tort24-2.jpg)
![Krok 2 - Biszkopt na tort foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-na-tort25-2.jpg)
![Krok 3 - Biszkopt na tort foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-na-tort26-2.jpg)
Po ostudzeniu przekroić biszkopt na 2-3 części.
Jeśli pieczemy wysoki tort to należy przygotować dwa biszkopty z tego przepisu.
![Krok 4 - Biszkopt na tort foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-na-tort23-2.jpg)
jajko | 4 szt. |
cukier | 3/4 szkl. |
mąka | 1 szkl. |
proszek do pieczenia | 1 łyżecz. |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: