Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt przekładamy plackiem makowym i kofiturą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Biszkopt przekładamy plackiem makowym i kofiturą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladamy-plackiem-makowym-i-kofitura1-2.jpg)
![Krok 2 - Biszkopt przekładamy plackiem makowym i kofiturą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladamy-plackiem-makowym-i-kofitura2-2.jpg)
![Krok 3 - Biszkopt przekładamy plackiem makowym i kofiturą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladamy-plackiem-makowym-i-kofitura3-2.jpg)
![Krok 4 - Biszkopt przekładamy plackiem makowym i kofiturą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladamy-plackiem-makowym-i-kofitura0-2.jpg)
jajko | 6 sztuk |
cukier | 1,5 szklanki |
masa makowa | 1 puszka |
jajko | 5 sztuk |
cukier | 3/4 szklanki |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/4 szklanki |
konfitura | 1 słoik |
polewa czekoladowa | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: