Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt przekładany kremem z galaretką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Biszkopt przekładany kremem z galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladany-kremem-z-galaretka1-2.jpg)
![Krok 2 - Biszkopt przekładany kremem z galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladany-kremem-z-galaretka2-2.jpg)
![Krok 3 - Biszkopt przekładany kremem z galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladany-kremem-z-galaretka3-2.jpg)
![Krok 4 - Biszkopt przekładany kremem z galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladany-kremem-z-galaretka4-2.jpg)
![Krok 5 - Biszkopt przekładany kremem z galaretką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-przekladany-kremem-z-galaretka5-2.jpg)
jajko | 3 |
cukier | 3,5 łyżki |
mąka | 2,5 łyżki |
budyń waniliowy | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
krem do karpatki | 1 opakowanie |
galaretka truskawkowa | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: